Accident violent la Hîncești. Un taximetrist și pasagerul acestuia s-au ales cu traumatisme, după ce au ajuns cu mașina într-un șanț

Autor: , in Auto / Social / 16 noiembrie, 2020, 21:50 Etichete: ,

Un șofer de taxi și pasagerul acestuia au ajuns la spital, după ce au nimerit într-un accident pe traseul Hîncești-Chișinău. Potrivit Poliției, cei doi se deplasau într-o mașină Dacia Logan, ce aparține unei companii de taxi, iar într-o curbă șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat într-un șanț de pe marginea drumului. 

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a declarat că serviciul de gardă al poliției a fost alertat în privința accidentului luni, 16 noiembrie, în jurul orei 08:30, prin intermediul operatorului „112”. 

La fața locului s-au deplasat angajații poliției care au stabilit că accidentul s-a produs pe pe traseul Hîncești-Chișinău,la kilometrul 29.

Preliminar, se crede că șoferul automobilului de model „Dacia Logan” , în vârstă de 31 ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a derapat de pe traseu, fiind proiectat în șanțul de scurgere a apei.

În momentul accidentului, în automobil se afla și pasagerul, un tânăr în vârstă de 26 ani.

La fața locului a fost solicitată ambulanța, care a acordat îngrijiri medicale atât șoferului, cât și pasagerului.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul „DRAGER”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă Hîncești, Cristina Vicol.

IP HÎncești
accident Hîncești
IP HÎncești
IP HÎncești
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *