Șeful USAID pentru Europa și Eurasia, descendent din R. Moldova, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 17 noiembrie, 2020, 14:26 Etichete: , ,

Brock D. Bierman, Adjunctul Administratorului Biroului USAID pentru Europa și Eurasia, a felicitat-o pe lidera Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale de duminică. Înaltul oficial a menționat în mesajul său că echipa sa așteaptă cu nerăbdare un nou capitol de parteneriat cu țara noastră. 

„Mă alătur Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova și o felicit pe Maia Sandu pentru alegerea sa istorică la funcția de președinte al Republicii Moldova. Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare următorul capitol al parteneriatului cu Republica Moldova, construit pe decenii de investiții comune într-un viitor mai luminos pentru poporul moldovenesc”, a scris acesta pe contul său de Twitter, însoțit de o fotografie comună cu el și Maia Sandu, datată cu anul 2019.

Administratorul Adjunct al USAID, Brock Bierman, este descendent din Republica Moldova. Potrivit lui, bunelul său este originar din Soroca şi a emigrat în SUA acum o sută de ani.

Citește și: Mesaj de felicitare din partea SUA pentru Maia Sandu, aleasă în calitate de președinte al Republicii Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X