echipa.md

Două automobile, dintre care unul aparține poliției, s-au ciocnit într-o intersecție din centrul Capitalei. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui alt automobil, iar din imaginile care au nimerit pe rețelele de socializare se vede cum mașina oamenilor legii se deplasa fără semnalele luminoase și sonore incluse. 

Din imaginile surprinse de camera de bord a unui automobil care se afla în aceeași intersecție, se vede cum mașina de poliție a virat de pe bd. Ștefan cel Mare la stânga, spre str. Toma Ciorbă, fără să acorde prioritate automobilului Toyota, care se deplasa regulamentar pe bulevardul central. Mai mult, mașina poliției se deplasa fără girofarul pornit. Semnalele luminoase au fost incluse abia după impact.

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost sesizați marți, la ora 11:25, în privința unui accident care s-a produs la intersecția străzii Toma Ciorbă și bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. 

Echipajul secției documentare accidente rutiere a stabilit că în accident au fost implicate două unități de transport – un automobil marca Dacia Logan, ce aparține Poliției și care era condus de un tânăr de 23 de ani, și un automobil marca Toyota, condus de un tânăr de 29 ani. 

Potrivit Nataliei Stati, în urma impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează să se stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1.500 lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here