IP Căușeni

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 22 de ani, din Căușeni. Acesta a decedat pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de un copac în această dimineață, 20 noiembrie 2020.

Solicitată de Cotidianul, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Silvia Vetcu, a declarat că oamenii legii au fost sesizați în privința unui accident produs în centrul satului Copanca din raionul Căușeni la data de 20 noiembrie, la ora 04:40. Persoana care a sunat la 112 a declarat operatorului că la o distanță de 1-2 metri de la mașina izbită de un copac se află un tânăr in stare de inconștiență.

La fața locului, grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Căușeni a depistat un automobil marca VAZ, rupt în două în urma impactului cu un copac.

Polițiștii au constatat că accidentul a s-a produs în jurul orei 04:30, pe strada principală din satul Copanca. Automobilul a fost găsit avatiat complet, iar șoferul, zăcând inconștient la circa 2 metri distanță de locul impactului. Oamenii legii au solicitat intervenția ambulanței, însă medicii care au sosit la locul accidentului nu au făcut decât să constate decesul persoanei.

Mai târziu, oamenii legii au stabilit identitatea șoferulului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani, originar din satul Copanca.

Silvia Vetcu menționează că în urma accidentului rutier alte persoane nu au avut de suferit, înruvât șoferul nu avea alți pasageri în mașină.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here