Foto: romaniatv.net

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este internat la terapie intensivă în Spitalul Municipal Medgidia din România, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul se află în stare gravă și are nevoie de plasmă.

Artistul a fost internat în spital a Spitalul Municipal Mangalia, dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic de la spitalul în care este internat artistul.

„Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid-19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.

Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a formației.

Mihai Budeanu are 44 de ani.

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. Trupa a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here