Foto simbol: libertatea.ro

Alte 19 persoane au fost răpuse de Covid-19 în ultimele 24 de ore, potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății. Astfel, bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus în țara noastră de la începutul pandemiei se ridică la 2130.

Este vorba despre nouă femei și zece bărbați, din diferite regiuni ale țării. Cele mai multe victime au fost înregistrate în municipiul Chișinău și în municipiul Bălți.

Deces 2112: Bărbat de 62 de ani, din municipiul Cahul, internat la SR Cahul. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică.

Deces 2113: Femeie de 69 de ani, din municipiul Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 2114: Femeie de 77 de ani, din municipiul Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică.

Deces 2115: Bărbat de 56 de ani, din municipiul Bălți, internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate.

Deces 2116: Femeie de 57 de ani, din municipiul Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălți, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2117: Femeie de 78 de ani, din municipiul Chișinău, transferată de la SCBI „T. Ciorbă”, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 2118: Femeie de 70 de ani, din raionul Glodeni, internată la SR Glodeni. Comorbidități: stenoză mitrală.

Deces 2119: Bărbat de 57 de ani, din municipiul Chișinău, internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces 2120: Femeie de 69 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: obezitate, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2121: Femeie de 63 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 2122: Bărbat de 70 de ani, din municipiul Chișinău, internat la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: angină pectorală de efort.

Deces 2123: Bărbat de 79 de ani, din raionul Criuleni, internat la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 2124: Bărbat de 85 de ani, din raionul Rîșcani, internat la SR Rîșcani. Comorbidități: cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă.

Deces 2125: Femeie de 73 de ani, din raionul Șoldănești, internată la SR Şoldăneşti. Comorbidități: cardiomiopatie ischemică, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 2126: Bărbat de 73 de ani, din municipiul Chișinău, internat la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă.

Deces 2127: Bărbat de 70 de ani, din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă.

Deces 2128: Bărbat de 74 de ani, din municipiul Bălți, internat la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: boală cerebrovasculară.

Deces 2129: Femeie de 84 de ani, din municipiul Bălți, internată la Spitalul Clinic Bălți, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 2130: Bărbat de 79 de ani, din municipiul Chișinău, internat la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, cardiopatie hipertensivă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here