Familia lui Vlad Ciobanu, sfâșiată de durere în urma morții actorului: „Trecem prin momente foarte grele, teribil de grele”

Autor: , in Actualitate / 22 noiembrie, 2020, 19:37

Familia celebrului actor trăiește o dramă fără margini, după ce Vlad Ciobanu a trecut în neființă într-un spital din orașul Iași, din România. În ultimele două săptămâni de viață, el a luptat cu COVID-19, o boală pe care a luat-o din cauza imunității scăzute pe fundalul leucemiei de care suferea, afirmă fratele său, scriitorul, Vitalie Ciobanu. 

„Vlad, Vlad Ciobanu, iubitul meu frate, s-a stins în dimineața aceasta la spitalul de recuperare din Iași, unde a luptat două săptămâni cu infecția covid. Boala aceasta necruțătoare s-a suprapus pe starea lui generală, pe imunitatea foarte scăzută, după chimioterapie. Medicii au luptat până în utima clipă să-l salveze. Au făcut tot posibilul și imposibilul și le mulțumesc pentru străduința și devotamentul lor… Știu cum au luptat”, a scris Vitalie Ciobanu.

Acum, întreaga familie nu-și imaginează cum va trăi în continuare fără Vlad Ciobanu.

„Eu și familia mea trecem prin momente foarte grele, teribil de grele. Nu știu cum va fi viața noastră fără Vlad… Vă mulțumesc că ați fost alături de noi în toată această perioadă, în care am sperat la mai bine”, a menționat scriitorul.

Actorul, Vlad Ciobanu, diagnosticat de peste jumătate de an cu leucemie, a murit la vârsta de 53 de ani.

Mai multe detalii cu privire la decesul actorului: Doliu în lumea teatrului moldovenesc. Celebrul actor, Vlad Ciobanu, s-a stins din viață

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *