În ultimele 24 de ore, noul coronavirus a luat viața a încă 19 moldoveni. Printre victime și un medic

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / 22 noiembrie, 2020, 18:21

În numai o zi, din cauza noului coronavirus au murit 19 oameni, între care un medic stomatolog din nordul țării. Este vorba de Valentin Jușca, de 71 ani, care activa în Secția stomatologie a Spitalului Raional Edineț. Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, acesta este al 53-lea deces înregistrat de la începutul pandemiei de COVID-10 și până acum în rândul angajaților medicali. 

Mai mai multe detalii despre moldovenii răpuși de SARS-CoV-2:

Deces 2131: Femeie de 83 ani, din mun. Bălți, internată la SC Bălți. Comorbidități: boală cerebrovasculară.

Deces 2132: Bărbat de 56 ani, din r-nul Edineț, internat la SR Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 2133: Bărbat de 82 ani, din r-nul Hâncești, internat la SR Hâncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 2134: Femeie de 63 ani, din mun. Cahul, internată la Institutul Oncologic. Comorbidități: cancCDeces 2145: Femeie de 41 ani, din r-nul Soroca, internată la SR Soroca. Comorbidități: obezitate.

Deces 2146: Bărbat de 65 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, fibrilație atrială.

Deces 2147: Bărbat de 62 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, nefropatie diabetică.

Deces 2148: Bărbat de 72 ani, din r-nul Soroca, internat la SR Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, bronșită cronică.

Deces 2149: Cu profund regret anunțăm decesul medicului stomatolog Jușca Valentin, de 71 ani, care activa în secția stomatologie a Spitalului Raional Edineț. Dl Jușca Valentin a fost internat pe 15 noiembrie, la Spitalului Raional Edineț, fiind confirmat pozitiv cu infecția COVID-19. Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să îl aibă în paza sa veșnică!

Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la cifra de 2149 în țara noastră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *