„Ieșiri de mahala”. Nemerenco, reacție la declarațiile premierului Ion Chicu (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Politic / 23 noiembrie, 2020, 22:49 Etichete: , ,

Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, a comentat felul în care prim-ministrul Ion Chicu a reacționat la criticile vizavi de managementul pandemiei de COVID-19. În opinia sa, declarațiile șefului Executivului au fost niște „ieșiri de mahala”, care „nu fac față unui prim-ministru”. 

„Din moment ce dumnealui i-a fost frică să spună numele meu, nu aș vrea să mă dau cu presupusul. Sunt ieșiri de mahala”, a spus Nemerenco, după ce astăzi Ion Chicu a declarat, referindu-se indirect la persoana sa, că au reapărut „unele specimene cu diferite aberații și speculații”, privind situația pandemică.

„Eu am fost crescută în aceste spitale și cunosc mult mai bine situația. Eu nu fac parte din tagma lor, a ne-medicilor, care se dau cu părerea despre spitalele in Republica Moldova. Eu am ajutat acest sistem foarte mult, am făcut donații. Dumnealor folosesc un limbaj de mahala iar eu nu am să cobor la acest nivel ca să fac asemenea comentarii. Nu sunt de nivelul unui prim-ministru de la care ne așteptăm să conducă țara. Sunt de nivelul unei cerți de mahala”, a spus Ala Nemerenco. 

Reacția Alei Nemerenco vine după ce luni, șeful Executivului a avut un răspuns dur la criticile vizavi de numărul cazurilor de COVID-19, dar fără a oferi vreun nume, însă, cel mai probabil s-a referit inclusiv la declarațiile făcute de fosta șefă de la Sănătate

„Am văzut că reapar unele specimene care au dispărut câteva săptămâni, dar reapar cu diferite aberații și speculații. Eu recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale ca să îi întrebe care este situația, poate le dă o mână de ajutor. Tot ceea ce fac ei acum, denigrând Republica Moldova, că nu e vorba de Guvern, dar ei denigrează Republica Moldova, nu le face față!, a spus Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X