Foto: IPN

Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău și-a sistat temporar activitatea, după ce mai mulți angajați s-au infectat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut oficial de reprezentanții Ambasadei României în Republica Moldova.

Insituția și-a suspendat activitatea până la data de 4 decembrie.

„Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există cazuri confirmate de infectare cu noul Coronavirus, activitatea de lucru cu publicul va fi restricționată în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2020”, anunță Ambasada României la Chișinău.

Reprezentanții instituției dau asigurări că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

„Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului. Ambasada României la Chișinău va comunica, prin intermediul site-ului misiunii și a paginii de Facebook, cu privire la reluarea activității de lucru cu publicul.
Vă mulțumim pentru înțelegere”, au conchis responsabilii Ambasadei României la Chișinău.

În Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 97.941 cazuri. Din numărul total, 79.556 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 2.149 au decedat.

Până la ziua de azi, 53 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here