Sesizare la PG, IGP și MAI pe numele lui Dodon. Candu: Nimeni nu e mai presus de lege (DOC, VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 noiembrie, 2020, 18:15

„Igor Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite”, susține liderul Pro Moldova, Andrian Candu, menționând că a depus sesizări către Inspectoratul General al Poliției (IGP), Ministerul Afacerilor Interne (MAI), dar și la Procuratura Generală (PG).

Candu a menționat că expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal.

„Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite. Expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal. Am adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, dar și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care am solicitat să fie investigate circumstanțele cauzei, să fie identificați cei care au încălcat legislația și să fie trași la răspundere”, a anunțat Candu.

Liderul Pro Moldova face referire și la un video publicat de către președintele în exercițiu.

„Se văd cel puțin trei evenimente în trei locații diferite, la care participă mai mult de 50 de persoane. Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”, a precizat Andrian Candu.

Vezi și: Critici la adresa lui Dodon, după ce a participat la un ospăț: Provoacă un dezastru. Parcă ar fi sfârșitul lumii, când, de fapt, este sfârșitul său politic (VIDEO)
Duminică, pe Facebook a fost postat un film în care este surprins un discurs al lui Igor Dodon, în mijlocul unor mese pline de mâncare și băutură. Acolo se aflau zeci de persoane, fără ca măcar cineva să poarte mască.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X