DP Chișinau

Un bărbat de 37 de ani, originar din Ștefan Vodă, riscă să petreacă următorii 15 ani după gratii, după ce și-ar fi omorât în bătaie amicul. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile, în așteptarea ședinței de judecată. 

Poliția a pornit pe urmele suspectului după ce la data de 19 noiembrie anul curent, lângă calea ferată din apropierea străzii Luncii din sectorul Râșcani al Capitalei, a fost descoperit cadavrul unui bărbat de 44 de ani. Corpul neînsuflețit al victimei prezenta mai multe semne de moarte violent, fiind depistate urme de lovituri în regiunea cutiei toracice și a feței.  

În timpul cercetărilor la fața locului, oamenii legii au stabilit că în locuința improvizată din adiacentul străzii Luncii ar fi avut loc un conflict între două persoane care au consumat alcool, care ulterior a degenerat în bătaie.

La scurt timp, ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din raionul Ștefan Vodă, suspectat de comiterea crimei. 

Acesta a fost escortat la inspectorat pentru a fi interogat. Individul și-a recunoscut vinovăția. Acesta le-a spus oamenilor legii că victima a venit la el în ospeție, unde, împreună cu concubina suspectului, au consumat alcool. La un moment dat, bărbații s-au luat la ceartă din cauza geloziei. Suspectul a mai spus că l-a bătut cu pumnii pe bărbatul de 44 de ani, după care l-a lăsat să plece „după chitară”. 

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru „Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani. 

De menționat că acesta a fost anterior judecat pentru mai multe infracțiuni. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here