Foto: Poliția Capitalei

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, fiind învinuit de comiterea unui furt din locuință. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 33 de ani, originar din raionul Ialoveni, anterior judecat pentru infracțiuni analogice. În prezent, riscă amendă de până la 67.500 de lei sau chiar închisoare.

Polițiștii au fost sesizați de către proprietarii a două locuințe din orășelul Durlești, comunicând că au fost sustrase mai multe instrumente pedestinate în construcție.

La locul faptei, oamenii legii au stabilit că locuințele se află în construcție, iar individul a pătruns în interior prin deteriorarea geamului din termopan de unde a sustras un ferestrău unghiular Makita, un ciocan electric Bosch, un ferestrău circular Black Wolf, două mașini de găurit: de model Albinuța și Metaba, două ferestrăie unghiulare de model necunoscut, un set de burghiuri, o buhtă de cabluri PVScu lungimea de 100 metri, un projector, un prelungitor cu lungimea de 50 metri și o pereche de papuci de iarnă din piele, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Prejudiciul estimat de către proprietari este de 19.640 de lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vina.

Totodată polițiștii au stabilit că individul a mai pătruns în cel puțin două locuințe aflate în construcție din orașul Durlești a mun. Chișinău.

Bunurile sustrase au fot depistate și ridicate de către polițiști și urmeză a fi întoarse proprietarilor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta riscă amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here