Foto: Colaj Cotidianul

Încă un lucrător al sistemului medical din Republica Moldova s-a stins din viață din cauza infecției Covid-19.

Creciun Alexandra lucra în calitate de medic și a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

„COVID-ul a mai răpus un medic din Soroca. După o luptă îndelungată cu boala, s-a stins din viață Creciun Alexandra Ion. Sincere condoleanțe familiei din partea colectivului Spitalului Raional Soroca. Veșnică amintire și să-i fie tărâna ușoară. Dumnezeu să o aibă în paza sa”, menționează colectivul Spitalului Raionul Sorocan.

„Deces 2269: Cu profund regret, MSMPS anunță decesul dnei Alexandra Crăciun, în vârstă de 67 ani, care activat cu profesionalism și dedicație în calitate de medic chirurg, la Spitalul Raional Soroca. Dna Alexandra Crăciun a fost transferată la data de 10 noiembrie, de la Spitalul Raional Soroca la Institutul de Medicină Urgentă. Exprimăm sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată în mesajul Ministerului Sănătății.

Până la ziua de azi, 54 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

În Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 104.140 cazuri. Din numărul total, 91.797 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 2.251 au decedat.

COVID-ul a mai răpus un MEDIC din Soroca. După o luptă Îndelungată cu boala, s-a stins din viață Creciun Alexandra Ion….

Publicată de Imsp Spitalul Raional Soroca pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here