Util pentru moldoveni! Date actualizate privind accesul pe teritoriul altor state și alertele de călătorie privind COVID-19 (DOC)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 28 noiembrie, 2020, 10:36

Numărul mare de infectări cu COVID-19 înregistrat în Republica Moldova reprezintă un impediment atunci când vine vorba de călătorii în alte țări. Responsabilii din cadrul Ministerului de Externe de la Chișinău au publicat vineri, 27 noiembrie , un document ce conține informații actualizate privind accesul cetățenilor R. Moldova pe teritoriul altor state în contextul pandemiei de Covid-19.

Tabelul de raportare pentru fiecare țară conține următoarele aspecte: Stare de urgență; Restricții de intrare; Categoriile exceptate; Prevederi privind tranzitul; Măsuri pe plan intern;Alte informații utile și surse oficiale de documentare; Informații de contact.

Datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a Ministerului).

Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19”.

Vedeți mai jos detalii pentru fiecare țară:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X