Fostul ministru al Educației, Igor Șarov, s-a infectat cu noul coronavirus. Ce mesaj a transmis

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / 30 noiembrie, 2020, 22:03 Etichete: ,

Fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a anunțat democratul făcut luni, 30 noiembrie, pe pagina sa oficială de Facebook.

„În aceste momente lupt și eu cu virusul COVID-19, dar datorită profesionalismului eroilor zilelor noastre – medicii, urmez tratamentul prescris și sper ca foarte curând să revin la activitățile mele de suflet, a scris Șarov.

Ex-ministrul MECC a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare.

Un anunț privind spitalizarea fostului ministru a postat compozitorul Eugen Doga: „Cu profundă durere am aflat că minunatul om, om de mare cultură și bun conducător fostul Ministru de învățământ, cultură și cercetare Domnul Igor Șarov e spitalizat și e în stare gravă”, a scris artistul.

La scurt timp, însă, acesta a venit cu un alt mesaj, în care a scris că vestea despre starea de sănătate a lui Igor Șarov a fost „nu prea corectă”.

„Ne-am bucurat că vestea despre starea de sănătate a domnului Igor Șarov, care ne-a speriat mult, a fost nu prea corectă. Dumnealui e bolnav, dar nu e în stare critică, ceia ce ne bucură și sperăm să-l vedem cât mai curând sănătos și plin de viață”, a scris Eugen Doga, care a menționat că este un bun prieten cu fostul ministru al Educației.

Amintim că Igor Șarov este unul dintre miniștrii delegați de Partidul Democrat, revocați din funcție la 15 noiembrie 2020.

Ulterior, Igor Șarov și-a înscris candidatura pentru funcția de rector al USM.

Citește și: Prima reacție a ministrului Educației, după ce a fost revocat din funcție: Timpurile grele impun și decizii

Igor Șarov a fost ministru al Educației din martie 2020 până în noiembrie 2020.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X