COVID-19: Alți 19 pacienți bolnavi, printre care și un doctor de familie din Briceni, au decedat în ultimele 24 de ore

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 1 decembrie, 2020, 18:54 Etichete: , ,

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță marți, 1 decembrie, decesul a 19 persoane infectate cu COVID-19. Este vorba despre 10 bărbați și 9 femei, din diferite raioane ale republicii.

Cele mai multe victime au fost înregistrate în Capitală – șapte persoane. Cea mai tânără victimă este un bărbat din Chișinău, în vârstă de 44 de ani.

Deces 2305: Bărbat de 55 ani din raionul Fălești. Internat la SR Fălești. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 2306: Bărbat de 67 ani, din municipiul Cahul. Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2307: Femeie de 67 ani. Din municipiul Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, nefropatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2308: Femeie de 84 ani, din raionul Rîșcani. Internată la SR Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 2309: Bărbat de 52 ani, din raionul Hîncești. Internat la SCM Sf. Treime. Comorbidități: contuzie cerebrală, tromboembolia ar. pulmonare.

Deces 2310: Bărbat de 82 ani, din raionul Dondușeni. Internat la SR Dondușeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică mixtă.

Deces 2311: Femeie de 65 ani, din raionul Briceni. Internată la SR Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, encefalopatie gr. II.

Deces 2312: Femeie de 67 ani, din municipiul Chișinău. Internată la SCM GH. Paladi. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 2313: Bărbat de 47 ani, din municipiul Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, inflamatorie, la tratament cu hemodializă din 2017.

Deces 2314: Femeie de 63 ani, din municipiul Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: anemie, sechele AVC.

Deces 2315: Bărbat de 62 ani, din municipiul Chișinău. Internat la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 2316: Femeie de 69 ani, din municipiul Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate.

Deces 2317: Bărbat de 76 ani, din raionul Florești. Internată la IMU. Comorbidități: AVC suportat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 2318: Femeie de 63 ani, din municipiul Chișinău. Transferată de la SCM Sf Treime la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, insuficiență venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Deces 2319: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internat la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 2320: Bărbat de 70 ani, din municipiul Bălți. Transferat la SC Bălți, la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă.

Deces 2321: Bărbat de 66 ani, din raionul Florești. Internat la SR Fălești.

Deces 2322: Femeie de 79 ani, din municipiul Bălți. Internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, gastrită și pancreatită cronică.

Deces 2323: Cu regret, anunțăm trecerea la cele veșnice a dnei Elena Pleșca, în vârstă de 60 ani, care a activat cu profesionalism și devotament în calitate de medic de familie la Centrul de Sănătate Briceni, subdiviziunea OMF Caracușenii Vechi. Dna Elena Pleșca a fost transferată la data de 25 noiembrie, de la Spitalul Raional Briceni la Spitalul Raional Edineț. MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 57 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X