Cotidianul

Fosta șefă a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și viitoarea consilieră prezidențială, Ala Nemerenco, l-a îndemnat pe deputatul PSRM Ștefan Gațcan să plece din fracțiunea din care face parte și să devină parlamentar independent. Mesajul lui Nemerenco vine după ce Corneliu Furculiță, i-a dat peste mână colegului său Ștefan Gațcan, în timp ce acesta intenționa să voteze (fără voie) propunerea opoziției de excludere din ordinea de zi a proiectului de lege privind statutul limbii ruse. 

Vezi și: (STOP CADRU) Șeful fracțiunii PSRM, Furculiță, îi dă peste mână lui Gațcan în timp ce acesta votează propunerile opoziției

„Domnule Ștefan Gațcan – este cel mai oportun moment să vă retrageți din orice grupare parlamentară și să deveniți independent cu adevărat, muncind pentru binele oamenilor și pentru un sistem mai bun de sănătate. Oamenii o să vă ierte acel incident neplăcut, dar primul pas trebuie să-l faceți Dvs. Schimbați-vă locul, cerând un scaun chiar în spațiul liber din fața tribunei, astfel ca să nu vă poată nimeni intimida. Veți lucra cu documentele pe genunchi, dar veți recâștiga respectul oamenilor și societății”, a scris pe Facebook Ala Nemerenco.

Momentul a fost surprins în cadrul ședinței Parlamentului de joi, 3 decembrie, în timp ce propunerea Platformei DA și a fracțiunii Pro Moldova de a retrage de pe ordinea de zi a proiectului de lege cu privire la funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republicii Moldova era supusă votării.

Drept replică, „Foarte bine a fost tot”, i-a răspuns Furculiță unui reporter de la Jurnal TV, care i-a solicitat să-și comenteze gestul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here