Deputații se întrunesc într-o nouă ședință plenară, începând cu ora 15:00

Autor: , in Actualitate / Politic / 4 decembrie, 2020, 13:49

Deputații se întrunesc într-o nouă ședință plenară, vineri, începând cu ora 15:00. De menționat că sesiunea de astăzi nu a fost anunțată. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de purtătoarea de cuvânt a legislativului, Liliana Anghel.

Puțin mai devreme, deputatul Sergiu Litvinenco, a scris pe Facebook că Biroul Permanent al Parlamentului, în noua componență, s-a întrunit în ședință.

„Din câte am aflat, la 12.00 are loc ședința noului Birou permanent al Parlamentului unde coaliția Dodon-Șor deține majoritatea. Interesant ce pun la cale. Fac vreo ședință de Parlament azi? Dacă da, au uitat să aprobe ieri vreo schemă corupțională? Şi o vor face azi?”, a scris deputatul PAS.

Astfel, în două ore deputații se adună la o nouă ședință legislativă.

Ordinea de zi:

Amintim că ședința de joi, 3 decembrie, a Legislativului s-a petrecut cu multă tensiune, proteste, îmbrânceli și fluierături. Deputații PSRM – Pentru Moldova au votat pe bandă rulantă mai multe proiecte controversate și activ contestate de opoziție, fără a fi examinate corespunzător de către parlamentari.

Printre acestea sunt proiectele bgetar-fiscale pentru anul 2021 și proiectul de transfer a SIS-ului de sub administrația Președinției în subordinea Parlamentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X