Despre ospățul cu zeci de oameni și în compania lui Dodon, toți fără mască de protecție, printre subiectele lui Candu pentru Voicu

Autor: , in Politic / 7 decembrie, 2020, 13:44 Etichete: ,

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, califică drept „frică față de adevăr” privind lipsa fracțiunilor PSRM, Șor și Pentru Moldova de la ședința plenară unde urma să fie examinată moțiunea simplă împotriva activității Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Candu spune că printre subiectele care ar fi fost abordate sunt răpirea celor patru cetățeni de forțele separatiste, activitatea poliției, cât și despre investigarea cazului în care Igor Dodon a participat la un ospăț, la Vulcănești, în compania a altor zeci de persoane, fără ca cineva să poarte mască. 

„Aș fi vrut ca în plenul Parlamentului să-l întrebăm pe domnul Voicu ce acțiuni întreprinde poliția cu cei care se consideră mai presus de lege, precum e încă președintele Igor Dodon. Atunci când majoritatea parlamentară provoacă lipsa cvorumului este un semn de slăbiciune și frică. Dacă ar fi avut curaj, intrau în plen și o țară întreagă urma să vadă ce e bine și ce e rău, și care este adevărul. Le e frică de opoziție și vocea poporului”, a declarat Candu.

Liderul Partidului Pro Moldova a mai adăugat că dacă Pavel Voicu venea în fața deputaților, fracțiunea pe care o conduce înainta și un demers prin care ar fi solicitat prezența în plen a ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, și a șefului Serviciului Vamal, Sergiu Burduja.

„Să răspundă în fața deputaților despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, când un automobil al Republicii Moldova în Federația Rusă transporta ilegal anabolizante și alte mărfuri interzise”, a punctat Andrian Candu.

Amintim că moțiunea simplă împotriva lui Pavel Voicu a căzut luni din lipsă de cvorum. Asta după ce fracțiunile PSRM, Șor și transfugii de la Pentru Moldova au boicotat ședința Legislativului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X