PSRM explică de ce a lipsit de la ședința Legislativului, unde s-a examinat moțiunea simplă împotriva lui Pavel Voicu

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 decembrie, 2020, 15:06 Etichete: , , , , ,

Fracțiunea parlamentară a PSRM nu a participat la ședința de luni a Legislativului, la care s-a examinat proiectul moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu, pentru că deputații socialiști „preferă să aibă discuții directe cu poporul” și au ales să meargă în teritoriu, potrivit unui comunicat al partidului.

„În locul acestui show steril, deputații socialiști preferă să aibă discuții directe cu poporul, astfel au astăzi zi de vizite în teritoriu. Deputații PSRM discută cu cetățenii și acumulează propuneri referitoare la bugetul de stat, astfel ca să venim cu soluții pentru îmbunătățirea vieții oamenilor”, se arată în comunicatul fracțiunii, în care se mai menționează că întâlnirile cu cetățenii „se desfășoară cu stricta respectare a tuturor măsurilor anti-epidimiologice”.

Potrivit reprezentanților socialiștilor, cetățenilor solicită păstrarea stabilității în țară și evitarea cu orice preț a „destabilizării și a haosului”.

„Oamenii împărtășesc poziția PSRM că dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate trebuie organizată strict prin acțiuni legale, în baza dialogului între fracțiunile parlamentare”, se arată în comunicat.  

Amintim că la ședința de luni, moțiunea simplă împotriva lui Pavel Voicu a căzut luni din lipsă de cvorum, după ce fracțiunile PSRM, Șor și transfugii de la Pentru Moldova au boicotat ședința Legislativului.

Citește și: Ospățul cu zeci de oameni și în compania lui Dodon, toți fără mască de protecție, printre subiectele lui Candu pentru Voicu

Vezi și: Întrebările PAS pentru Voicu: Contrabandă de miliarde de țigări și interlopi anunțați în căutare care se plimbă liber prin Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X