Usatîi: Filip, plătit de Dodon, câte 150 de mii de dolari lunar, ca PDM să fie în coaliție cu PSRM. Reacția democraților și a președintelui în exercițiu

Autor: , in Actualitate / Politic / 8 decembrie, 2020, 14:43 Etichete: , , ,

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, susține că PDM a rupt coaliția cu PSRM după ce președintele în exercițiu Igor Dodon a refuzat să mai finanțeze partidul condus de Pavel Filip. Potrivit primarului de Bălți, formațiunea democraților, lunar, ar fi primit câte 150 de mii de dolari ca să fie la guvernare împreună cu socialiștii. De cealaltă parte, PDM a calificat aceste declarații drept false și a anunțat că îl va acționa în judecată pe Usatîi.

„Dodon nu-i mai dă în ultimele luni 150 de mii de dolari lunar și Pașa (n.r. Pavel Filip – liderul PDM) acum îl face pe marele… Nu-i plătea, dar îi finanța, așa e corect să spun. Dodon le finanța partidul – transmitea prin cineva 150 de mii de dolari pe lună și acum Pașa îl face pe luptătorul”, a spus primarul de Bălți, Renato Usatîi în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

În consecință, PDM a anunțat astăzi că a luat decizia de a-l acționa în judecată pe Renato Usatîi „dat fiind afirmațiile calomnioase și false pe care le-a făcut”.

„Dincolo de atacul de imagine, considerăm că Renato Usatîi are și un scop politic clar, la care ne vom referi în detalii în viitorul apropiat”, susține democrații.

În reacția oferită de Președinție la acuzațiile aduse de Renato Usatîi, Carmena Sterpu ne-a comunicat că „este inutil să comentăm de fiecare dată declarațiile lui Usatîi. Dânsul lansează declarații aberante în fiecare zi”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X