Gardul din jurul Președinției ar putea fi scos la sfârșitul acestui an. Dodon: De distrus, multă minte nu trebuie

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 decembrie, 2020, 12:12

Gardul metalic instalat în jurul clădirii Președinției ar putea fi scos la sfârșitul lunii decembrie din acest an, potrivit președintei alese Maia Sandu, aceasta fiind și una dintre promisiunile din campania electorală.

În cadrul emisiunii Cotidianul LIVE de joi, 10 decembrie, Maia Sandu a declarat că va scoate gardul instalat în jurul Președinției la scurt timp după ce va fi învestită în funcție.

„Trebuie să organizăm la modul practic. Sper să se întâmple chiar pe data de 25 sau 26 decembrie”, a menționat președinta aleasă.

Vezi și: Vlad Plahotniuc ar putea rămâne fără „Ordinul Republicii”. Maia Sandu: Și-a bătut joc de popor

Vineri, 11 decembrie, Igor Dodon a comentat schimbarea care ar urma să se producă.

„Ce încurcă acest gard? De distrus, multă minte nu trebuie. E populism ieftin. E mai ușor de distrus decât de creat. Mai trebuie și bani de plătit ca să fie scos. Mai bine altceva s-ar face cu acești bani”, a comentat Dodon în cadrul vlogului său.

În campania electorală, Maia Sandu a afirmat că „sunt multe lucruri de schimbat”.

„Gardul de la Președinție îl scoatem și aici nu trebuie să faci mare analiză. Trebuie să fie un simbol al apropierii conducătorilor țării de oameni și nu să se ascundă după un gard de doi metri pentru că le este frică de oameni (…) Noi știm câte ceva despre bugetul Președinției și eu am spus că o să vin cu un proiect de reducere a cheltuielilor”, a declarat Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X