Isprava unor angajați de la o spălătorie auto: Au scos „la plimbare” Mercedesul unui client, pe care l-au accidentat și l-au abandonat

Autor: , in Auto / Social / 11 decembrie, 2020, 15:58 Etichete: , ,

Un bărbat din Chișinău a avut parte de o surpriză de proporții când a mersă să-și ia mașina de la o spălătorie auto din sectorul Botanica al Capitalei. Automobilul nu mai era acolo unde a l-a lăsat, motiv pentru care a apelat la Poliție, ca ulterior acesta să fie găsit accidentat și abandonat pe una din străzile orașului. 

Suspecții în acest caz sunt angajații spălătoriei auto în vârstă de 21 și 25 de ani, originari din raioanele Drochia și Fălești, anterior judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața zilei de joi, 10 decembrie, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, care s-a plâns că i s-a furat automobilul de marca Mercedes, pe care l-a lăsat la o spălătorie auto.

În cadrul acțiunilor de investigații, polițiștii au stabilit că suspecții în comiterea infracțiunii sunt angajații spălătoriei.

Indivizii au luat automobilul fără acordul proprietarului și au părăsit teritoriul spălătoriei. Ulterior aceștia au accidentat-o la intersecția străzilor Albișoara și Vasile Alecsandri, după care au abandonat-o.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina și au răpit automobilul pentru a se plimba.

Tinerii sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192/1 CP „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X