Ce le urează Chicu mai multor deputați, după ce i-a apostrofat pentru nemulțumirile expuse privind proiectele bugetar-fiscale

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 decembrie, 2020, 17:48

În debutul ședinței Guvernului, premierul Ion Chicu a apostrofat mai mulți deputați pentru nemulțumirile expuse privind proiectele bugetar-fiscale. Astfel, prim-ministrul le-a urat parlamentarilor ca „la alegerile din luna mai să luați atâtea mandate câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte”.

Chicu a menționat că astăzi va fi o ședință specială, în care „vor fi examinate amendamentele propuse la proiectele bugetar-fiscale elaborate de Guvern”. Acesta a mulțumit a mulțumit celor care au venit cu amendamente.

„Vreau să menționez și acei deputați care fără să citească aceste proiecte s-au avântat în speculații și populisme, bineînțeles că, având drept obiectiv alegerile parlamentare anticipate. Dragi deputați, eu doar un lucru vreau să vă spun, celor care ați făcut doar speculă și ați venit cu neadevăruri despre aceste proiecte: Vă doresc ca la alegerile din mai să luați atâtea mandate câte adevăruri ați spus despre aceste proiecte. Atât doar din partea mea”, a declarat Ion Chicu.

Miniștrii s-au întrunit luni, 14 decembrie, în ședință pentru a discuta amendamentele propuse de deputați la proiectul de lege privind politica bugetar-fiscală pentru anul 2021.

Vezi și:

(VIDEO) Dodon: „Vreau să vă anunț principalele priorități pentru perioada următoare”. Patru subiecte discutate cu Greceanîi și Chicu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X