Furturi în serie la Cahul. Patru suspecți, toți recidiviști, reținuți de oamenii legii

Autor: , in Social / 14 decembrie, 2020, 17:00 Etichete: ,

Patru bărbați din Cahul și Cantemir au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de o serie de furturi pe teritoriul orașului Cahul. Potrivit oamenilor legii, aceștia au fost judecați anterior pentru comiterea infracțiunilor analogice și dacă vor fi găsiți vinovați, riscă pînă la 12 ani de închisoare.

Potrivit poliției, suspecții, cu vârste cuprinse între 27 și 43 de ani, obișnuiau să pătrundă în garaje, subsolurile blocurile de locuit, domiciliilor și obiectelor aflate în construcție, care nu dispuneau de pază corespunzătoare, de unde sustrăgeau în special scule pentru construcții, tehnică electrică și alte obiecte de uz casnic. Cei patru bărbați ar fi acționat din luna aprilie curent pe teritoriul raionului Cahul și ar fi cauzat proprietarilor un prejudiciu de peste 100 000 de lei.

În urma documentării cazurilor, au fost stabilite locurile de păstrare a bunurilor sustrase, precum și un grup de persoane care le-au procurat la preț redus.

La domiciliul suspecților au fost efectuate percheziții, fiind depistate și ridicate o parte din bunurile sustrase.

Persoanele bănuite de comiterea furturilor sunt locuitori ai raioanelor Cahul și Cantemir, care anterior au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Politia.md
Politia.md
Politia.md

Conform legii penale, persoanele vinovate furt săvârşit în proporţii deosebit de mari, riscă până la 12 ani de închisoare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X