Pana principalelor servicii Google a durat aproape o oră și afectat zeci de mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii

Autor: , in Externe / IT/Ştiinţă / 14 decembrie, 2020, 21:22

Principalele servicii ale Alphabet.INC dedicate muncii de la distanţă – Gmail, Google Meet, Google Docs, YouTube sau Google Play au redevenit luni funcţionale, pentru majoritatea utilizatorilor, după probleme care au afectat mii de persoane din mai multe ţări.

Site-ul Google care afişa problemele de funcţionare a notat că serviciile care au fost afectate timp de aproape o oră ar trebui să fie funcţionale în cazul majorităţii utilizatorilor.

Compania deţine unele dintre cele mai utilizate servicii din lume. YouTube înregistrează peste 2 miliarde de utilizatori conectaţi în fiecare lună, peste un miliard de ore de înregistrări video fiind urmărite pe platforma sa.

„Suntem din nou operaţionali!”, a transmis platforma video într-un mesaj difuzat pe Twitter. Anterior, a anunţat pe Twitter ca numeroşi utilizatori întâmpină probleme la accesarea YouTube.

Conform DownDetector, specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute în funcţionarea site-urilor, peste 12.000 de utilizatori YouTube din diferite regiuni ale lumii, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie şi India, au fost afectaţi.

Problemele de funcţionare ale unor aplicaţii Google nu sunt neobişnuite, însă luni a afectat toate serviciile sale populare, inclusiv Google Hangouts, Google Chat şi Google Meet, servicii pe care utilizatorii le-au accesat pe scară largă pe perioada pandemiei COVID-19.

Principalele probleme au fost semnalate mai întâi în Europa, după care au afectat şi Statele Unite, totul datorită decalajului orar.

Amintim că luni, 14 decembrie, mai multe servicii ale gigantului tehnologic american Google, printre care Youtube, Gmail, Google Photos, Google Drive, Google Maps, și altele, au picat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X