(VIDEO) Krasnoselski, filmat în zona VIP a Aeroportului Chișinău. A plecat la Moscova cu un avion privat

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 decembrie, 2020, 19:04

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a fost surprins de echipa Jurnal TV în momentul în care intra în sala VIP a Aeroportului Internațional Chișinău.

Krasnoselski era însoțit de agenți de pază. Acesta a coborât dintr-un autoturism de culoare neagră, parcată la intrarea în zona VIP și a intrat nestingherit în sala de așteptare fără a oferi careva detalii.

Ziarul de Gardă citează un canal de telegram care prezintă informații despre regimul de la Tiraspol anunță că liderul regiunii a plecat la Moscova la bordul unui avion de lux. Potrivit sursei, zborul l-ar fi costat un milion de ruble rusești, echivalentul a peste 11 mii de Euro.

„Se spune că acolo (Moscova n. red), liderul de la Tiraspol are planificate 2 întâlniri importante. Una cu Dmitri Kozak (o aprobare Vadim Nicolaevici nu a primit deocamdată, nu-i plac lui Kozak solii celor de la Sheriff), iar alta cu Igor Maslov, șeful unei direcții a administrației prezidențiale ruse, cunoscut drept „curatorul Moldovei”.

La aeroportul din Moscova, pe Krasnoselski promit să-l aștepte Leonid Manakov, reprezentantul regiunii la Moscova, dar și Vitalie Ignatiev, așa-zisul ministru de externe de la Tiraspol. Ultimul se află de mai multe zile la Moscova unde încearcă fără succes să obțină o audiență la viceministrul rus de externe, Andrei Rudenko și ambasadorul pe misiuni speciale a aceluiași minister, Vitalii Treapițîn”, se arată în informațiile publicate pe Telegram.

La fel, Ziarul de Gardă a urmărit pe aplicația Flightradar zborul avionului privat de tip Bombardier Challenger 350 care a decolat de la Chișinău după ora 13.00 în direcția Moscova, dar evitând teritoriul Ucrainei. Semn că la bord fie se află persoane care au interdicția de a tranzita spațiul aerian ucrainean, fie compania aeriană căreia îi aparține aeronava este din Rusia. Flightradar nu mai oferă date despre zborurile charter, astfel încât nu putem afla cu ce companie a zburat oficialul de la Tiraspol.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X