Grav accident la Sîngerei: O tânără a murit, iar un șofer a fugit de la fața locului. Primele imagini de la tragedie

Autor: , in Actualitate / Social / 15 decembrie, 2020, 22:44

O tânără de 23 de ani a decedat, în urma unui accident care s-a produs între satul Bilicenii Noi și municipiul Bălți. Impactul a avut loc între un Volkswagen și un Renault.

Șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției (IGP), Diana Fetco, a declarat pentru COTIDIANUL că la locul accidentului s-au deplasat conducerea Inpectoratului de Poliție și grupa operativă în plină componență.

„În cadrul cercetării cazului, s-a stabilit că șoferul unui Renault Espace cu numere de înmatriculare românești ce-i aparține unui bărbat de 47 de ani din municipiul Bălți, în apropierea intersecției spre satul Mîndreștii Noi din raionul Sîngerei, în curbă, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport. Ieșind pe contrasens, acesta s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Luppo, la fel înmatriculat în România. La volanul Volkswagen-ului se afla o tânără de 23 de ani, originară din raionul Sîngerei”, a declarat Diana Fetco.

În urma impactului, șoferița de 23 de ani a decedat la fața locului. Șoferul Renault Espace a abandonat mașina și a fugit de la locul accidentului rutier.

La moment se întreprind măsuri întru depistarea conducătorului auto. Alte circumstanțe se stabilesc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X