Sergiu Sîrbu: La nunta mea au fost Dodon, Stoianoglo și mulți alți demnitari. Platon a fost, m-a felicitat și a plecat

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 decembrie, 2020, 11:35 Etichete: , ,

Secretarul grupului parlamentar „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, a vorbit despre relația sa cu omul de afaceri recent eliberat din închisoare Veaceslav Platon, despre care a spus că a fost chiar la nunta sa, însă nu au fost și nici nu sunt prieteni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8. 

„E cu Veaceslav Platon acum nu sunt în nicio relație absolut, dar m-am intersectat prin 2011-2012, a declarat Sergiu Sîrbu, menționând că acesta a fost la nunta sa împreună cu un „bun prieten de-al său”. 

„Nu am fost niciodată prieteni, nu am fost în relații, doar un bun prieten de al meu care lucra cu Veaceslav Platon. A venit (n. red. Platon) pe puțin timp, m-a felicitat și a plecat”, a spus deputatul. 

De asemenea, Sergiu Sîrbu a spus că la nunta sa au fost și mulți demnitari de stat importanți, precum Igor Dodon, și Alexandru Stoianoglo.  

În cadrul aceleiași emisiuni, deputatul a menționat faptul că discută adesea cu Ilan Șor, cel care a fugit din Republica Moldova în vara anului 2019 și anunțat în căutare internațională. Tot Sîrbu a precizat că nu-l interesează unde se află acum Șor, însă susține că acesta este gata în orice clipă să revină și este gata să-și demonstreze nevinovăția”.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu, ajuns la a treia platformă parlamentară în actualul Legislativ.

Citește și: (VIDEO) Sergiu Sîrbu, pe scenă la Orhei, plin de elogii pentru Șor; I-a dăruit chiar și o diplomă

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X