Tânără din Căușeni, dispărută fără veste din luna noiembrie. Poliția solicită ajutorul cetățenilor

Autor: , in Actualitate / Social / 15 decembrie, 2020, 12:00 Etichete: ,

O tânără de 26 de ani din Căușeni este căutată cu disperare de mama sa, după ce a plecat de acasă la sfârșitul lunii noiembrie și nu a mai dat de veste de atunci. Poliția solicită ajutorul cetățenilor, iar cei care dețin informații despre locul aflării tinerei sunt rugați să anunțe oamenii legii.

Potrivit Poliției, aceasta a plecat de la domiciliul mamei sale din satul Chircăiești raionul Căușeni la sfârșitul lunii noiembrie și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia.

Înainte să plece, tânăra i-ar fi spus mamei că intenționează să se angajeze la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți. În ziua plecării de acasă, ea și-ar fi luat și încălțăminte de iarnă.

A fost orientat efectivul polițienesc din toată țara, audiate rudele, prietenii și cunoscuții femeii, au fost verificate locurile posibile de aflare a acesteia, stâni, case părăsite, construcții nefinisate, etc.

Totodată, Poliția solicită și ajutorul cetățenilor, iar dacă cineva cunoaște locul aflării femeii din imagine, să ne anunțe imediat la numărul unic 112 sau la 07609090.

Semnalmentele femeii:

Înălțime 170-175 cm, corpolență medie, părul de culoarea blond natural cu lungimea până la nivelul umerilor. La momentul plecării era îmbrăcată în scurtă roșie, încălțată în adidași de culoare albă cu șireturi în lateral. La un picior are o cicatrice în regiunea călcâiului în urma unei tăieturi.

Poliția îndeamnă toți cetățenii să anunțe imediat poliția despre dispariția persoanelor, pentru a contribui la creșterea șanselor de găsire.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X