Dodon, despre posibilitatea ca Ceban să-și creeze un nou partid: „Cel mai probabil va merge cu mine la Moscova”

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 decembrie, 2020, 11:31

În timp ce în spațiul public se discută despre probabilitatea ca Ion Ceban să-și creeze un nou partid politic, nemulțumit fiind de situația din PSRM, liderul neformal al formațiunii, Igor Dodon, neagă aceste informații. Mai mult, el susține că-l va lua pe Ceban la Moscova, acolo unde planifică să plece la sfârșitul lunii decembrie.

Dodon a dat asigurări marți, în cadrul unei emisiuni de la Prime, că „echipa este mai consolidată ca niciodată”.

„Cei care vor să provoace diferite scandaluri, încearcă să ne pună cap în cap în interiorul partidului. Ceban a avut mereu susținerea mea, altfel nu câștiga la Chișinău. El este susțin în Consiliul Municipal Chișinău de 22 de consilieri socialiști. Cel mai probabil va face parte din delegația cu care voi merge la Moscova”, a declarat Igor Dodon.

Cu doar o zi înainte, primarul de Bălți Renato Usatîi a declarat că Moscova ar încerca să creeze un nou partid politic în Republica Moldova, iar în fruntea acestuia să fie propulsat Ion Ceban.

Potrivit lui Usatîi, Ceban va apărea în viitorul apropiat cu declarații diferite față de cele ale lui Dodon, până ce între cei doi va apărea o ruptură devinitivă.

„Astăzi Moscova îi pregătește lui Ion Ceban un partid de centru. Ceban va fi lider de partid”, a declarat Usatîi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X