(VIDEO) Ședință târzie a Comisiei economie, buget și finanțe. Radu Marian: Ce faceți, împărțiți milioanele? Este inacceptabil!

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 decembrie, 2020, 22:39

Deputații au luat o pauză până la ora 22:00, iar ulterior aceștia sunt așteptați în sala de plen, timp în care s-a convocat Comisia economie, buget și finanțe. Deputatul PAS, Radu Marian, a dat buzna în biorul unde are loc ședința și s-a arătat numulțumit că nu toți membrii Comisiei au fost anunțați despre această întrunire târzie și nu este una regulamentară.

Parlamentarul le-a solicitat celor prezenți să întrerupă ședința și să îi fie prezentate imaginile video.

„La ora 21:00 voi faceți ședința Comisiei economie, buget și finanțe. Ce faceți? Împărțiți milioanele? Vă rog frumos să înrerupeți ședința până în momentul când vine presa și înrăgistrările video. Este inacceptabil. Din câte înțeleg ei vor să închidă sesiunea parlamentară”, a declarat Radu Marian, iar drept replică unul dintre membrii Comisiei i-a solicitat să nu scandalizeze.

La ședința Comisiei economie, buget și finanțe de la această oră participă și viceprim-ministrul, ministru al Finanțelor – Serghei Pușcuța.

„Este incredibil ce se întâmplă în aceste momente în Comisia Economie, Buget și Finanțe – schema lui Nichiforciuc și Andronache referitoare la ”cigarillos” conform căruia bugetul de stat pierde peste 100 de milioane de lei a fost aprobată”, a reacționat deputatul Sergiu Litvinenco într-o postare pe Facebook.

De menționat că, potrivit ordinii de zi a Comisiei economie, buget și finanțe, sunt înregistrate 2 subiecte – Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (Politica bugetar fiscală și vamală 2021) și Proiectul Legea Bugetului de stat pentruu 2021.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X