Fratele șefului Procuraturii Ștefan Vodă ar fi împușcat un adolescent în vârstă de 17 ani

Autor: , in Actualitate / Justiție / Social / 17 decembrie, 2020, 11:26

Un tănâr, în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost împușcat în gât. Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 04:00, pe strada Butucului din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit deschide.md, cel care a tras în tânăr ar fi un fost ofițer de urmărire penală al Serviciului Vamal.

Deschide.MD, care citează surse apropiate anchetei, scrie că pistolarul ar fi Maxim Guzic, un fost anchetator din cadrul Serviciului Vamal, vizat anul trecut într-un dosar de corupție. Guzic este fratele fostului procuror din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, Vlad Guzic (cel care a documentat cazul tragediei de la Soacra), anul acesta fiind numi șef al Procuraturii Ștefan Vodă, după ce în 2016, numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Căuşeni, dar și căruia, în anul 2018, în birou s-au făcut percheziţii într-un dosar de corupţie.

Aceeași sursă mai spune că amicii tânărului împușcat susțin că fostul vameș ar fi fost în stare de ebrietate și a tras mai multe focuri de armă în direcția lor, de altă parte, Guzic le-a declarat polițiștilor că, de fapt minorii l-ar fi atacat, iar el a tras un foc de avertizare din pistolul deținut legal, însă din nefericire a nimerit în adolescent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X