Împușcăturile de la Botanica: Bărbatul care a tras în adolescentul de 17 ani, reținut pentru 72 de ore. Ce spune Poliția

Autor: , in Actualitate / Social / 17 decembrie, 2020, 12:25 Etichete: , ,

Un  bărbat de 32 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce ar fi împușcat un adolescent de 17 ani în dimineața de joi, 17 decembrie, pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta este cercetat penal pentru tentativă de omor.

De menționat că jurnaliștii Deschide.md susțin că suspectul ar fi fratele fostului procuror din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, Vlad Guzic, care în prezent exercită funcția de șef al Procuraturii Ștefan Vodă. 

Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, oamenii legii au fost alertați în dimineața de 17 decembrie, ora 04:10, precum că pe o stradă din sectorul Botanica se aud împușcături.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă și grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Polițiștii au stabilit că un adolescent în vârstă de 17 ani a fost împușcat, acesta fiind preluat imediat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La scurt timp, ofițerii de investigație și urmărire penală au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani. De asemenea, aceștia au ridicat arma din care a fost efectuată împușcătura, deținută legal de suspect. 

În prezent, ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind toate acțiunile procesual penale în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și: Fratele șefului Procuraturii Ștefan Vodă ar fi împușcat un adolescent în vârstă de 17 ani

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X