Tânără carbonizată pe un câmp din Florești. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea acesteia

Autor: , in Social / 17 decembrie, 2020, 16:41 Etichete: , ,

Un cadavru carbonizat a fost descoperit zilele trecute pe un câmp din raionul Florești, în apropierea localității Nicolaevca. Identitatea victimei nu a fost stabilită, iar circumstanțele în care a fost ucisă încă sunt necunoscute pentru anchetatori. În acest context, Poliția a lansat un apel către cetățeni, pe care îi îndeamnă să contribuie la identificarea victimei, despre care se crede că ar avea vârsta de aproximativ 16 – 20 de ani. 

Astfel, ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații, solicită ajutorul cetăţenilor în identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit data de 12 decembrie curent.

Semnalmentele victimei sunt: vârsta aproximativ 16 – 20 ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului, au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Astfel, oamenii legii se adresează tuturor cetăţenilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise ce pot coincide cu cele ale persoanelor dispărute fără veste, să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Poliția roagă cetățenii să atragă atenția la modelul cerceilor depistați, care ar putea fi un indiciu important pentru a fi identificată.

„În cazul în care cunoașteți careva rude care ar purta acest model, să îi contactați pentru a vă convinge că sunt bine”, se arată în mesajul Poliției.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X