Plîngău spune că secretariatul Parlamentului refuză să-i prezinte textul final al proiectelor trimise spre promulgare

Autor: , in Politic / Uncategorized / 18 decembrie, 2020, 17:05

Deputatul fracțiunii Platforma DA, Dinu Plîngău, susține că secretariatul Parlamentului Republicii Moldova refuză să-i prezinte textele finala ale celor 22 de proiecte, ce au fost trimise spre promulgare președintelui în exercițiu Igor Dodon, pentru a putea ca o parte dintre ele să le conteste la Curtea Constituțională. Alesul poporului acuză reprezentanții Legislativului că au primit indicații în acest sens.

Parlamentaul mai spune că drept motivație la refuzul de a i se oferi proiectele este că sunt în lipsă de foi.

„Au primit indicații ca noi să nu le putem contesta până Dodon nu le semnează. Am depus acum un demers prin care îi atenționez de răspundere contravențională. Bătaie de joc. Culmea ridicolului e că motivarea refuzului e că nu au foi pentru a printa proiectele. Să le expedieze electronic nu vor pentru că au nevoie de indicații de la conducerea parlamentului. Și-au pierdut mințile, au falsificat rapoarte, iar textele redactate nu sunt sigur dacă corespund textelor votate”, susține deputatul Dinu Plîngău.

Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt a Legislativului, Liliana Anghel, însă ne-a comunicat că revine mai târziu cu un comentariu la acest subiect.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comentarii


 • Istoria se repeta si mult mia dur decit cea din Primaria Chisinau !
  Cu acesti banditi nu poti sa lupti altfel decit cu aceiasi masura altfel noi am vazut cum a fost si in 2019!
  Opozitia trebuie sa treaca la alte mijloace concrete este legea iar voi nu sunteti in stare sa fiti mai duri orice ora e importanta ! Trebuie sa le raspundeti dur !

 • Deci care este rostul ca sunteti in parlament daca nu puteti lupta mia dur cu ei si de pus la loc pe criminali. Chemati politia si sa fie impusi cei de la secretariatul parlamentului sa ofera informatia sunteti deputati dar niste cicati de secretari sunt mai presus de deputati WTF????
  De cind niste secretari sunt mai presus decit parlamentari ???? Moldova degradeaza total!!!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X