Taximetristul de la Ungheni, bătut de trei tineri în stare de ebrietate, a decedat pe patul de spital

Autor: , in Actualitate / Social / 18 decembrie, 2020, 15:44

Unul dintre cei doi taximetriști de la Ungheni, bătuți de trei tineri în stare de ebrietate, a decedat pe patul de spital. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 61 de ani care a sărit în ajutorul colegului său în timp ce era agresat de făptași.

Informația a fost confirmată de ofițera de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol, care ne-a mai comunicat că toți cei trei indivizi, doi minori de 17 ani și un tânăr de 19 ani, au fost reținuți pentru 72 de ore fiind suspectați de omor.

Vezi și: Ungheni: Un taximetrist se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut cu bestialitate de niște minori

Amintim că doi minori de 17 ani și un tânăr de 19 ani din raionul Ungheni, toți trei fiind în stare de ebrietate, au bătut cu bestialitate doi taximetriști, iar polițiștii care au venit în ajutor au avut nevoie de întăriri pentru a-i imobiliza. În urma incidentului, care a avut loc noaptea de 16 decembrie în jurul orei 23:00, unul dintre șoferii de taxi a ajuns la spital. Totodată, au avut de suferit doi oameni ai legii.

În cadrul cauzei penale s-a stabilit că tinerii au mai fost anterior judecați pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X