„Bucură-te că n-ai ajuns la pușcărie”. Nantoi, reacție dură la refuzul lui Voronin de a participa la învestirea în funcție a Maiei Sandu

Autor: , in Actualitate / Politic / Prezidențiale 2020 / 19 decembrie, 2020, 17:10

Deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, l-a criticat dur pe liderul Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, după ce ultimul a refuzat să participe la ceremonia de învestitură a președintei alese, Maia Sandu.

Nantoi susține că Voronin nu poate înghiți invidia și îl îndeamnă să se bucure că nu a ajuns la pușcărie.

Fostul președinte al Republicii Moldova și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că a fost invitat la ceremonia de învestitură în funcţie a Maiei Sandu, însă a decis să nu accepte invitaţia. Vladimir Voronin, în calitate de tătucă politic a întregii mafii, de sub fundul politic al căruia au apărut și Zinaida Greceanîi, și ”kuliokarul” Dodon, și, ”vișinică pe tortă” – Vlad Pahotniuc. În calitate de ”donator” al celor 14 deputați, pe care i-a adus în Parlamentul RM în calitate de ”conserve politice” ale lui Plaha la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, și care ( cei 14), la 21 decembrie 2015, s-au declarat platformă social-democrată ”Pentru Moldova”, aderând la PDM. În calitate de cel mai cinic șperțar politic, care i-a prostit pe cei mai nenorociți dintre noi cu eticheta ”comunismului”, și care a demonstrat ”ucenicilor” că puterea politică este cel mai profitabil bussines, acest Vladimir Voronin s-a declarat cel mai mare ”moralist-constituționalist”, și mai jurist decât Mihai Ghimpu – el ”a decis să nu accepte invitația” Maiei Sandu. De, pentru el nu contează voturile celor 943 de mii de cetățeni. De, Vladimir Voronin nu poate înghiți invidia, că Maia Sandu, prin sinceritate și adevăr, a reușit să-i unească pe mai mulți cetățeni, decât el a reușit să-i prostească cu cinismul lui, și cu minciunile lui ”comuniste”. Stai acasă Vladimir Voronin, și bucură-te că n-ai ajuns la pușcărie pentru cele comise”, a comentat Oazu Nantoi.

Fostul președinte al Republicii Moldova și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că a fost invitat la ceremonia de învestitură în funcţie a Maiei Sandu, însă a decis să nu accepte invitaţia.

În cadrul unei emisiuni de la Rtr Moldova, Voronin a anunțat că i-a mulţumit Maiei Sandu pentru invitație, dar i-a explicat de ce nu poate să onoreze invitaţia de a merge la eveniment.

Vezi și: Voronin explică de ce nu va participa la învestirea în funcție a Maiei Sandu, deși a fost invitat (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X