Dodon anunță, iar peste câteva ore Parlamentul confirmă că se va convoca în două ședințe în această săptămână

Autor: , in Actualitate / Politic / Uncategorized / 21 decembrie, 2020, 15:52

După ce în această dimineață președintele în exercițiu Igor Dodon a anunțat că se va convoca în săptămâna curentă două ședințe speciale ale Parlamentului, iată că la doar câteva ore, presa Legislativului confirmă că Biroul permanent a decis, în cadrul ședinței de astăzi, convocarea forului legislativ în două ședințe a unei sesiuni extraordinare – pe 23 și 24 decembrie curent.

Astfel, miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, cu începere de la ora 15:00, pentru a dezbate Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie de către deputații fracțiunii PAS.

Citește și: Motivarea moțiunii de cenzură asupra activității Guvernului Chicu

Totodată, a diua zi, joi, 24 decembrie, începând cu ora 11:00, va avea loc ședința solemnă de învestitură a președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

Vezi și: Dodon anunță ce „evenimente importante vor fi în următoarele zile”. Detaliile oferite

Amintim că ultima ședință a Parlamentului din 16 decembrie s-a încheiat la miezul nopții după ce coaliția PSRM – Pentru Moldova au votat mai multe proiecte de legi criticate de experți și opoziție, iar o parte dintre ele au fost atacate la Curtea Constituțională.

Vezi și: Vot nocturn în Parlament: PSRM și Șor au aprobat proiectele bugetelor pentru anul 2021

Tot atunci, Parlamentul s-a convocat în ultima ședință plenară a sesiunii de toamnă 2020. Deputații au aprobat Hotărârea cu privire la încheierea sesiunii a doua ordinare a anului curent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X