(VIDEO) Furau mașini din curtea blocurilor și le vindeau la fier uzat. Cinci suspecți au ajuns pe mâna poliției

Autor: , in Auto / Social / 21 decembrie, 2020, 17:30 Etichete: , , ,

Cinic indivizi, cu vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani, au fost reținuți și plasați în arest pentru câte 30 de zile, fiind suspectați de furt de automobile. Activitatea acestora a fost documentată timp de o lună de zile, timp în care polițiștii au reușit să adune suficiente probe pentru a-i pune sub învinuire. 

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că suspecții au comis cel puțin patru furturi de automobile din curțile blocurilor de locuit amplasate în sectorul Ciocana. Aceștia identificau automobilele ce erau parcate de mai mult timp și proprietarii nu se foloseau de ele. Ulterior aceștia cu ajutorul unui evacuator ridicau automobilele după care le realizau la stațiile de colectare a metalului.

Suma prejudiciului cauzat proprietarilor a fost estimată la circa 60 000 lei.

Toți suspecții au fost anterior judecați pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Aceștia au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X