IGSU

Un apartament, amplasat într-un bloc din cartierul Tineretului din Ungheni, a fost cuprins de flăcări în seara de luni, 21 decembrie. Proprietarul locuinței s-a ales cu arsuri, iar bunurile dintr-o odaie au fost mistuite de foc, cauza fiind, preliminar, o țigară nestinsă. 

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din Ungheni au avut misiunea de a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Ion Creangă din municipiul Ungheni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. Potrivit primelor informații o locuință de la etajul șase a unui bloc de locuit a fost cuprinsă de flăcări.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că bunurile materiale din interiorul unei odăi sunt cuprinse de flăcări, iar proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani a primit arsuri de gradul I – II pe față.

Acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri. Pompierii au evacuat din scară patru oameni, inclusiv trei copii care riscau să se intoxice cu fumul dens. Incendiul a fost lichidat fără de a obține răspândire la alte locuințe.

Conform primelor investigații cel mai probabil arderea a început de la o țigară nestinsă.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 42 situații de risc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here