Deputatul Nichiforciuc, după ce a fost atacat: „Adevărul doare. Am spus lucruri ce i-a deranjat pe unii”. Imagini de la fața locului

Autor: , in Actualitate / Politic / 22 decembrie, 2020, 23:59

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat marți seara, 22 decembrie, după ce a ieșit de o emisiune de la un post privat de televiziune.

UPDATE 23:30. Fiind atacat în această seară în fața sediului postului de televiziune N4 imediat după ce-a ieșit de la emisiunea „Puterea a Patra”, la scurt timp, deputatul a venit cu o reacție:

Dragi prieteni!
Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ati scris și mi-ati telefonat după ce am fost atacat astăzi, ieșind din sediul unei televiziuni unde am participat la o emisiune în cadrul căreia am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii. Asta e – adevărul doare! Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere. Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni. E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte. Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta”
, a comentat Eugeniu Nichiforciuc.

UPDATE 22:50. La fața locului a fost solicitată și intervenția oamenilor legii. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 22:00, iar la fața locului s-a deplasat grupă operativă a Inspectoratului de Poliție. În prezent, la locul faptei, forțele de ordine întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea individului care a atacat și stropit victima cu o substanță care încă este necunoscută”, a declarat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Știrea inițială:

„Deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în fața sediului N4 imediat după ce-a ieșit de la emisiunea Puterea a Patra. Un individ a aruncat peste acesta cu o substanță”, a anunțat jurnalistul Gheorghe Gonța.

În cadrul emisiunii din această seară, Eugeniu Nichiforciuc a adus o serie de critici în adresa democraților Pavel Filip și Alexandru Jizdan.

La 14 august 2020, Nichiforciuc a fost exclus din PDM, conform unei decizii a Biroului Executiv al Partidului Democrat și Fracțiunii PDM. Motivul invocat a fost lipsa acestuia de la ședințele fracțiunii PDM în Parlament și în genere de la acțiunile Partidului Democrat. În prezent, acesta este deputat neafiliat.

Foto: Facebook, Gheorghe Gonța

Foto: Facebook, Gheorghe Gonța
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *