(DOC) O nouă hotărâre a CESP: Petrecerile corporative, interzise și se menține starea de urgență în sănătate publică pe teritoriul municipiului Chișinău

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 22 decembrie, 2020, 11:34

Comisiei extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău (CESP) a emis o nouă hotărâre prin care, începând de astăzi, 22 decembrie, se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de iarnă în toate unitățile de alimentare publică.

Totodată, potrivit hotărârii, se menține în municipiul Chișinău starea declarată de urgență în  sănătate publică în baza indicatorilor nivelului de risc al transmiterii virusului SARS-COV-2 prezentați de Centrul de Sănătate Publică Chișinău.

De asemenea, rămâne obligatoriu purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise și închise pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, inclusiv în transportul public.

Până la data de 15 ianuarie 2021, se interzice desfășurarea evenimentelor și ceremoniilor festive sau corporative cu ocazia sărbătorilor de iarnă în toate unitățile de alimentare publică, precum și în instituții, la locul de serviciu, indiferent de statutul juridic public sau privat. Concomitent se interzic toate acțiunile artistice și distractive, dansurile și concursurile, alte genuri de divertisment în temeiul sărbătorilor de iarnă.

Hotărârea Nr. 30 din 21.12.2020 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X