Nichiforciuc anunță că va pretinde la un nou mandat de deputat, criticând democrații: Pe mulți o să-i petrec din politică

Autor: , in Politic / 22 decembrie, 2020, 23:38

Fostul democrat și în prezent deputat neafiliat, Eugeniu Nichiforciuc, a declarat că în cazul alegerilor parlamentare anticipate, va pretinde la un nou mandat de deputat, comentând că „voi rămâne, voi candida și pe mulți o să-i petrec din politică”.

În cadrul unei emisiuni de la N4, Nichiforciuc susține că va avea ambiție să rămână în politică.

„Atâta timp cât există indivizi care doresc ca eu să plec din politică, eu voi avea ambiția ca să rămân. Eu voi rămâne, voi candida și pe mulți din cei care mă critică o să-i petrec din politică, inclusiv pe cei din conducerea PDM-ului”, a declarat Eugeniu Nichiforciuc.

Întrebat dacă va crea un nou partid politic, Nichiforciuc a spus că nu este gata încă să spună care e formula în care se va implica.

„Nu am avut discuții cu partide, dar intenții de dialog am văzut, Timpul va arăta”, a afirmat deputatul.

Refuzând să răspundă dacă va adera la PSRM, Nichiforciuc a adus laude în adresa lui liderului formațiunii PACE, Gheorghe Cavcaliuc.

„Am urmărit prestația lui Cavcaliuc la Inspectoratul General al Poliției (IGP), l-am văzut în multe situații de criză cum se descurcă. Am văzut în această persoană potențial. Pot să vă spun că la o ședință PDM, când discutam de locale, am propus poate candidatul acestui partid la Primăria Capitalei să fie domnul Cavcaliuc, fără ca să discut cu el. Atunci Cavcaliuc era apolitic. Am argumentat colegilor că această persoană poate mișca lucrurile. Este un bun organizator, are capacități. În acea ședință, Pavel Filip a zis că l-am convins, cu două mâini susține această propunere. Seara, Filip a avut discuții cu Jizdan și a doua zi a zis că trebuie cineva din interior. Acesta e caracterul acestor persoane, ei se tem de oameni puternici. Se tem de concurență. Au scăpat de toți de care le era frică”, a argumentat Nichiforciuc.

Amintim că, după ce a ieșit de la emisiune, deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în fața sediului postului TV.

Vezi și: Deputatul Eugeniu Nichiforciuc, atacat de un individ în această seară. Imagini de la fața locului

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X