Tauber, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu: Noi avem pretenții mari, însă ar fi o iresponsabilitate să votăm

Autor: , in Actualitate / Politic / 22 decembrie, 2020, 00:04 Etichete: , , ,

Marina Tauber susține că formațiunea „Șor” nu și-a schimbat retorica și că pledează în continuare pentru alegeri parlamentare anticipate, însă nu dorește să lase țara fără un conducător în plină criză. Prin urmare, susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu în acest moment ar fi o iresponsabilitate, a declarat deputata în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la postul de televiziune JurnalTV.

„La noi nimic nu s-a schimbat. Noi avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu și față de conducerea țării, ceea ce noi am spus și înaintea campaniei electorale prezidențiale, și acum. Noi în continuare pledăm pentru alegeri anticipate. Doar că noi ne gândim și la situația actuală din țară, care s-a schimbat radical spre rău și noi nu cunoaștem ce ne așteaptă. Noi suntem în plină pandemie, în plină criză socială și economică. Acum să lăsăm țara fără un Guvern o să fie foarte iresponsabil”, a declarat Marina Tauber. 

Totuși, aleasa poporului a ținut să sublinieze faptul că aceasta nu este poziția partidului „Șor” față de moțiunea de cenzură care va fi dezbătută miercuri: „Noi nu declarăm acum nicio poziție”.

Deputata a mai spus că „Șor” a votat împreună cu Blocul ACUM moțiunea de cenzură din iulie 2020, care nu a trecut și că retorica partidului nu s-a schimbat de atunci.

O moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost semnată de 34 de deputați săptămâna trecută.

Între timp, liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat luni, 21 decembrie, că există zvonuri potrivit cărora premierul Ion Chicu își va da demisia, înainte de a fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Parlamentul se va întruni în ședință miercuri, la ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie de către deputații fracțiunii PAS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X