Toți secretarii de stat de la Ministerul Sănătății și-au dat demisia. Numiri și demisii acceptate de Guvern (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 22 decembrie, 2020, 20:43

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a rămas fără secretari de stat. Cabinetul de miniștri a aprobat marți, 22 decembrie, demisia acestora.

Numele secretarilor de stat care și-au dat demisia de la Sănătate: Djulieta Popescu, Constantin Rîmeș, Alexandru Holostenco, Nelea Rusu și Marina Golovaci.

„Vreau să îmi exprim sincera recunoștință pentru dedicație, profesionalism și verticalitatea cu care au activat colegii în cadrul Guvernului, într-o perioadă destul de complicată”, a comentat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Tot astăzi, la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a fost numit un singur secretar de stat. Este vorba despre Tatiana Zatîc.

De asemenea, de la Ministerul Justiției au plecat secretarii de stat Radu Foltea și Dorin Lișman. Cererile de demisie au fost acceptate de Guvern. În locul acestora au fost numiți Silvia Stici și Lilian Deliu.

„Silvia Stici și Lilian Deliu au activat în cadrul Ministerul Justiției. Cunosc foarte bine specificul activității. Domnul Lilian Delia are și licență de avocat și cred că ne va fi de folos”, a menționat ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

Totodată, de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a plecat secretarul de stat Andrei Chistol.

Premierul Ion Chicu a prezentat și demisia Lilianei Iaconi din funcția de secretar general al Guvernului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *