Candu: Guvernul Chicu este istoria nefericită a țării. Gafe și guvernare proastă

Autor: , in Politic / 23 decembrie, 2020, 13:20

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu a venit cu o reacție, după ce premierul Ion Chicu a anunțat că actualul Guvern își dă demisia, comentând că salută această decizie.

Guvernul Chicu este istoria nefericită a țării. PRO MOLDOVA a pledat mereu ca acesta să fie trimis în demisie pentru gafele și proasta guvernare. Oricât de mult nu și-ar cânta reciproc osanale, socialiștii au eșuat spectaculos în ultimul an. Au râvnit puterea și apoi au demonstrat că nu știu ce să facă cu aceasta. Rând pe rând pleacă și acest lucru e bine. Dar este momentul în care trebuie să ne gândim ce facem cu cei care rămân, adică cu locuitorii țării. Pe asta trebuie să ne concentrăm cât mai curând”, a comentat Candu.

Precizăm că, demisia Guvernului a fost anunță cu câteva ore înainte ca în Parlament să fie dezbătută moțiunea de cenzură, dar și cu o zi înainte de învestirea Maiei Sandu în funcția de președintă.

Actualul Guvern și-a dat demisia. Discursul integral al lui Ion Chicu (VIDEO)

Guvernul Chicu a fost învestit la data de 14 noiembrie 2019. Pentru noul executiv au votat 62 de deputaţi socialişti şi democraţi. Atunci, în mare grabă, Igor Dodon l-a desemnat pe consilierul său Ion Chicu pentru funcţia de premier, după ce deputaţii socialişti au spus că susţin propunerea şefului statului de formare a unui guvern tehnocrat, iar negocierile cu blocul ACUM au eşuat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X