Igor Dodon pleacă mâine la Moscova, de această dată nu în calitate de președinte: Cine îl va însoți

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 decembrie, 2020, 21:58

Igor Dodon va pleca, joi, 24 decembrie, în Federația Rusă, doar că de această dată nu în calitate de șef de stat, chiar după ceremonia de învestire a Maiei Sandu. Potrivit președintelui în exercițiu, la Moscova va avea întrevederi cu mai mulți oficiali ruși, inclusiv președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, dar și cu reprezentantul președintelui rus pentru relațiile cu Republica Moldova, Dmitrii Kozak.

Totodată, în vizita de mâine de la Moscova, Igor Dodon va fi însoțit de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, dar și de deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.

„Mâine seară plec în Federația Rusă. Sunt mai multe întrevederi planificate. Domnul Ceban și domnul Batrîncea merg cu mine în delegație. Noi avem întrevederi oficiale planificate cu conducerea Dumei de Stat și cu domnul Kozak.

Probabil vom avea întrevederi cu președinții partidelor care avem semnate acorduri. Vor fi întrebări și neoficiale”, a declarat Igor Dodon în cadrul unui emisiuni de la Moldova 1, evitând să spună dacă se va vedea cu președintele rus, Vladimir Putin.

Amintim că astăzi, 23 decembrie, este ultima zi de mandat prezidențial al lui Igor Dodon. Iar mâine, 24 decembrie, la Palatul Republicii va avea loc ceremonia de învestire a Maiei Sandu în funcția de președinte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X