Dmitri Peskov: Kremlinul nu planifică întâlniri oficiale cu fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon

Autor: , in Actualitate / Externe / Politic / 24 decembrie, 2020, 17:18 Etichete: ,

Kremlinul nu planifică întâlniri oficiale cu fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, deși acesta ar putea vizita Rusia „în privat”. Declarația aparține Secretarului de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, care a comentat planurile fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, de a face o vizită la Moscova. 

„Nu sunt planificate întâlniri oficiale în acest context”, a declarat un purtător de cuvânt al Kremlinului, întrebat despre planurile lui Dodon de a veni în Rusia. În același timp, Peskov a menționat că fostul președinte al Republicii Moldovei „poate face o vizită privată” și că în acest sens „nu există nicio restricție”, transmite agenția presă TASS.

„Nu sunt deocamdată planuri oficiale în această privință”, a repetat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, referindu-se la o eventuală vizită din partea lui igor Dodon.

Amintim că Igor Dodon a declarat anterior despre faptul că după transmiterea oficială a puterii către noua președintă Maia Sandu, va merge joi, 24 decembrie, într-o vizită la Moscova pentru a se întâlni cu mai mulți oficiali ruși, inclusiv președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, dar și cu reprezentantul președintelui rus pentru relațiile cu Republica Moldova, Dmitrii Kozak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X